За Мен

За Мен

Като Експерт съм специализиран в направата на уникални и единствени по рода си декоративни мазилки, както и в дизайна на цялостни проекти. Всеки един изпълнен проект е според възможностите на клиента и договорения бюджет.

Може и да не сте чували за мен, но мога да твърдя, че нямам клиент, който да е останал разочарован. Изпълнявам естетични и модерни проекти, като вземам предвид желанията ви и консултирам до най-малкия детайл. Това е моето призвание, а удоволствието ми от работата е вие да останете доволни. Вярвам че крайният резултат от моята работа е най-добрата ми реклама.

Специализиран съм в извършването на:

  • ремонтни и довършителни дейности,
  • цялостни интериорни решения,
  • обзавеждане,
  • декоративни мазилки,
  • декорация на апартаменти и търговски площи.

 

A

Осъществявам доставка и монтаж на стандартни и нестандартни мебели за бита – кухни, спални, детски стаи, антрета, дневни и трапезарии, осветителни тела, техника.

A

Предлагам и решения за бизнеса – ремонт и обзавеждане на офиси, заведения и магазини.

Убеден съм, че стилните интериорни решения, съвременният дизайн, подборът на мебелите и обзавеждането, дори дребните аксесоари и осветителни решения изискват специално внимание и сериозно отношение, защото създават атмосферата и уюта на местата, където живеем и работим!

В цялата си дейност използвам най-съвременните и качествени технологии и суровини. Работя с широк спектър от качествени материали, както за строителните дейности, така и за мебелите и всеки един аксесоар. Основна моя задача е да постигам максимално качество в кратки срокове за изпълнение на вашите проекти, при това на оптимална цена – в рамките на одобрения от клиента бюджет.

Телефон

+359 887 451111

Email

papica78@abv.bg

Последвайте ни: